Ô MAI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 53 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ô mai. Meer weten? Ontdek meer

5 nov 2022 om 8:28 Requested a delivery 2 hours in advance for a specific time. Order came 45 min late. Food was good but a bit dry
20 jun 2022 om 11:19 Enige viet tent in de stad die heeft Hu Thieu en het was wel lekker. Delivery duurt een beetje lang maar het was in verwacht.
2 jun 2022 om 21:33 Bestelling duurde belachelijk lang ! Veel te veel sla in de summer roll ! Niet de kwaliteit wat het hoort te zijn
19 mei 2022 om 23:00 Food: Fantastic, super tasty! Delivery: So ridiculously slow that I picked it up myself. Poor communication. Next time I'll order directly, cut out Thuisbezorgd.
6 mei 2022 om 15:39 Springrolls met garnalen besteld. Twee zielige garnalen en suuuuper veel sla en munt voor vijf euro!! Kon beter een krop sla bestellen.
6 mrt 2022 om 7:20 Food is delicious. But I live 5 min away and wanted a hot soup as ill, but had to wait for over an hour for a cold one :-(
17 feb 2022 om 15:07 You did not read my order form. I wanted the Fried Rolls not the fresh. Your oder form does not show a difference on the list. They all sound the same.
1 feb 2022 om 19:59 Heerlijk eten!! Bezorging via Thuisbezorgd duurde alleen eindeloos lang.
19 nov 2021 om 8:02 Pho was very good and still hot
24 okt 2021 om 6:12 De verse loempia zag er uit als een soort lange sigaar met veel sla. Er zaten iets van 6 soorten sausjes bij waarvan het onduidelijk was welke de loempia hoorde. Er 1 genomen waarvan ik nu denk dat het de verkeerde was. De Pho was wel zalig.
19 okt 2021 om 15:22 Het duurde echt veel te lang, meer dan een uur, ook terwijl het om de hoek is.
16 okt 2021 om 0:58 Sadly, the portion was very small. The taste was good though