Ô MAI

Ô MAI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 46 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ô mai. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 23:00 Food: Fantastic, super tasty! Delivery: So ridiculously slow that I picked it up myself. Poor communication. Next time I'll order directly, cut out Thuisbezorgd.
6 mei 2022 om 15:39 Springrolls met garnalen besteld. Twee zielige garnalen en suuuuper veel sla en munt voor vijf euro!! Kon beter een krop sla bestellen.
6 mrt 2022 om 7:20 Food is delicious. But I live 5 min away and wanted a hot soup as ill, but had to wait for over an hour for a cold one :-(
17 feb 2022 om 15:07 You did not read my order form. I wanted the Fried Rolls not the fresh. Your oder form does not show a difference on the list. They all sound the same.
1 feb 2022 om 19:59 Heerlijk eten!! Bezorging via Thuisbezorgd duurde alleen eindeloos lang.
19 nov 2021 om 8:02 Pho was very good and still hot
24 okt 2021 om 6:12 De verse loempia zag er uit als een soort lange sigaar met veel sla. Er zaten iets van 6 soorten sausjes bij waarvan het onduidelijk was welke de loempia hoorde. Er 1 genomen waarvan ik nu denk dat het de verkeerde was. De Pho was wel zalig.
19 okt 2021 om 15:22 Het duurde echt veel te lang, meer dan een uur, ook terwijl het om de hoek is.
16 okt 2021 om 0:58 Sadly, the portion was very small. The taste was good though
14 sep 2021 om 22:31 Summer rolls waren niet te doen. Een mega krop sla met grote munt bladeren en een paar gehalveerde garnalen. De noodles salad was prima, maar kwam aan als een baksteen. Dit moest eerst in een grote slakom gemengd worden met de meegeleverde saus.
21 aug 2021 om 18:53 I placed a pick up order of 40 euros on Thuisbezorg for this restaurant. When I called the restaurant to confirm if the food was ready they told me the food was picked up by someone else. Both restaurant and Thuisbezorg denied responsability. AVOID!
14 jul 2021 om 17:29 This was the first and last time I ordered here. Nothing special. Something like the spring rolls at the market you can buy for a few euros. 4 sauces and I did not like one of ‘m. Vietnamese food can be so good and for 40+ EUR we expected better than this